Mørklægningsgardinet

Mulighederne er mange, hvis du har behov for mørklægning. De helt klassiske mørklægningsgardiner er helt klart rullegardiner, som du får i en hav af farver og mønstre. Men hvis du ønsker en anden type gardin, kan det også sagtens lade sig gøre.

Jeg kan leverer næsten alle typer gardiner med mørklæggende effekt. Du skal dog være opmærksom på, at nogle typer fungerer bedre end andre til dette formål. Duetter, Honeycomb og rullegardiner er super gode løsninger til et mørklægningsgardin.

Den mest optimale mørklægningsløsning er efter min mening dog rullegardiner med skinner. Du skal nemlig være opmærksom på, at det er stoffet på gardinerne der er mørklæggende. Vælger du en løsning med skinner i siden, vil det minimere at der slipper lys forbi dit gardin. Se eventuelt det lille videoklip af denne løsning.

Er det nødvendigt med mørklægning?

Vi anbefaler helt klart mørklæggende gardiner i soveværelset og børneværelset. Især i sommerperioden kan det være svært at sove, hvis der kommer for meget lys ind. Mørklægningsgardinet vil helt klart gøres sit til, at du vågner frisk og veludhvilet.

Skal du have hjælp?

Har du brug for hjælp til gardiner? Så book gardinbussen nu. Med gardinbussen får du et helt uforpligtende besøg, hvor vi kan hjælpe dig med både rådgivning, opmåling og tilbud på nye gardiner helt gratis.