Panelgardinet

Panelgardinet er enkelt og stilrent. Et super alternativ til det mere klassiske lamelgardin. Panelerne laves af rullegardinsstof eller almindeligt gardinstof, så udvalget af farver og mønstre er stort. Her er der også mulighed for at vælge forskellige farver til de enkelte paneler og de er nemme at udskifte efterfølgende, hvis man gerne vil have et eller flere paneler i en ny farvekombination.

Du kan typisk vælge en panelbredde på 50 – 140 cm, som køre på en skinne i loftet.

Panelgardiner kan også bruges som rumdelere.

Duette Gardin

Egenskaber for denne gardintype

  • Fleksibel afskærmning

  • Du kan selv skræddersy bredden på dine panelbaner

  • Det er muligt at skifte et enkelt panel ud, hvis du ønsker det

  • Du kan vælge mellem forskellige farver/mønstre på de enkelte paneler

Skal du have hjælp?

Har du brug for hjælp til gardiner? Så book gardinbussen nu. Med gardinbussen får du et helt uforpligtende besøg, hvor vi kan hjælpe dig med både rådgivning, opmåling og tilbud på nye gardiner helt gratis.

Et stilrent og enkelt gardin

Panelgardiner er et stilrent og enkelt valg for dem, der ønsker et alternativ til det mere klassiske lamelgardin. De er lavet af rullegardinsstof eller almindeligt gardinstof, og derfor er udvalget af farver og mønstre stort. Det giver mulighed for at vælge forskellige farver til de enkelte paneler, og de er nemme at udskifte efterfølgende, hvis man gerne vil have et eller flere paneler i en ny farvekombination.

Panelgardiner kan typisk vælges i bredder fra 50 til 140 cm, og de kører på en skinne i loftet. Det er også nemt at betjene og justere lyset i rummet.

En anden fordel ved panelgardiner er, at de kan bruges som rumdelere. De kan bruges til at skille forskellige områder i et rum ad, eller skabe et privat rum i et åbent kontorlandskab.

Alt i alt kan man sige, at panelgardiner er et stilrent og enkelt valg for dem, der ønsker et alternativ til det mere klassiske lamelgardin, med stor valgfrihed i farver og mønstre, mulighed for at ændre farvekombinationen, nemt at betjene og kan bruges som rumdelere.