Multishade gardinet

En nytænkning af rullegardinet, hvor man kan skærme for lyset uden at lukke det helt ude. Gardinet består af 2 lag stof med transparente striber, firkanter eller trekanter. Ved et træk i kæden forskyder de 2 stoflag og lyset lukkes helt ude, men samles de igen vil gardinet have transparente områder som giver et dejligt og fleksibelt lysindfald. Det vil også være muligt at vælge forskellige bredder på striben, så det passer netop til dit behov. Du kan få dem i 45, 75 og 125 mm.

Multishade, Twist, Duo Roller – kært barn har mange navne alt efter hvilken leverandør og system der bliver brugt. Men det er samme type gardin.

multishade gardin

Egenskaber for denne gardintype

  • Kombinerer det bedste fra rullegardiner og persienner

  • Lys lukkes ind i enten strib, firkanter eller trekanter

  • Styres med kædetræk eller motor

  • Kan trækkes helt op, hvis man ikke vil skærme for udsigten

  • Rullen er dobbelt så tyk som på et almindeligt rullegardin

Skal du have hjælp?

Har du brug for hjælp til gardiner? Så book gardinbussen nu. Med gardinbussen får du et helt uforpligtende besøg, hvor vi kan hjælpe dig med både rådgivning, opmåling og tilbud på nye gardiner helt gratis.

Et innovativt gardin

Multishade, Twist eller Duo Roller gardiner er en innovativ løsning, der giver fleksibilitet i lysreguleringen. De består af to lag stof med transparente striber, firkanter eller trekanter. Ved at trække i kæden kan de to stoflag forskydes og lyset kan lukkes helt ude, men hvis de er samlet igen, vil gardinet have transparente områder, der giver et dejligt og fleksibelt lysindfald.

En af fordelene ved denne type gardin er, at det giver mulighed for at skærme for lyset uden at lukke det helt ude. Det giver mulighed for at justere lyset i rummet efter ens ønsker og behov. Derudover kan man vælge forskellige bredder på striberne, så det passer netop til ens behov. Det kan fås i bredder på 45, 75 og 125 mm.

Det er en unik og moderne løsning, som kan tilføje et ekstra touch til din indretning og give fleksibilitet i lysreguleringen.