Duette gardinet

Duette eller honeycomb som gardinet kaldes hos nogle producenter er et ekslusivt plissegardin med 2 lag stof med luftlommer, som har en isolerende effekt på alle årstider. Gardinløsningen her forbedre indeklimaet på grund af vævkonstruktionen, er energibesparende og nedsætter CO2-forbruget.

Duette ® plissegardiner kan reducere varmetabet fra dine vinduer med helt op til 46 procent, hvilket giver en mærkbar besparelse på din varmeregning. Om sommeren giver gardinerne mulighed for at skærme for sol og varme og holde rummene mere behagelige. Så søger du en bæredygtig løsning – så er det her helt klart favoritten.

Når du skal vælge stof og betjening til en Duette eller honeycomb er det bare om at dykke ned i de forskellige kollektionsprøver. Flotte designs der passer til den skandinaviske indretning. Der er SÅ mange forskellige muligheder, så med den rette rådgivning finder vi den stil, der passer lige præcis til dig.

Duette Gardin

Egenskaber for denne gardintype

  • Energibesparende

  • Velegnet til mørklægning

  • Adskillige betjeningsmuligheder
  • Der er ingen snorehuller
  • Lyddæmpende
  • Er en prisgruppe højere end almindelig plissegardiner

Skal du have hjælp?

Har du brug for hjælp til gardiner? Så book gardinbussen nu. Med gardinbussen får du et helt uforpligtende besøg, hvor vi kan hjælpe dig med både rådgivning, opmåling og tilbud på nye gardiner helt gratis.

Fleksibelt og alsidigt gardin

Duette gardiner er også populære på grund af deres fleksibilitet og alsidighed. De kan bruges i både klassiske og moderne indretninger, og kan tilpasses til forskellige vinduestørrelser og former. De kan også bruges i forskellige rum i huset, fra soveværelset til køkkenet og stuen. Derudover er Duette gardiner også nemme at vedligeholde og kan vaskes eller rengøres i henhold til anvisningerne på stoffet. En anden fordel ved Duette gardiner er deres evne til at spare energi og dermed reducere varmeomkostningerne. Dette skyldes, at de kan holde varmen inde i rummet om vinteren og holde det køligt om sommeren.

I alt kan man sige, at Duette gardiner er et godt valg for dem, der ønsker ekstra privatliv, lydisolering og god regulering af lyset, samtidig med at de er nemme at vedligeholde og kan spare på energien.