4,7/5 på TrustPilot

Book en Gardinekspert i Give

Din Gardinbus i Region Syddanmark

Vi kører dagligt ud til kunder fra adressen i Tørring. Vi er derfor lige i nærheden, når du skal have målt op til nye gardiner i Give, Vejle Kommune og resten af Region Syddanmark.

1. Bestil tid hos gardinbussen

Bestil tid til gardinbussen. Vi kører alle ugens dage i Trekantsområdet og det øvrige Jylland. Vi kører ud fra Vejle, Horsens, Skanderborg, Aarhus, Silkeborg, Herning. Du kan booke direkte lige her, eller du kan sende en booking afsted ved at udfylde formularen.

2. Du får besøg

Du får besøg på det valgte tidspunkt. I løbet af 30-60 minutter vil vi snakke om gode gardinløsninger til dit hjem, vi måler op på de ønskede steder og slutter af med at finde et godt tilbud til dig på specialsyede gardiner.

3. Vi bestiller og monterer

Når du har bestemt dig for de gardiner, du kan lide, så bestiller vi gardinerne hjem. Det tager typisk 14 dage for gardinerne at blive klar. Herefter aftaler vi en tid, hvor By Lundbek bussen kan svinge forbi igen og montere gardinerne.

Er du i tvivl om noget?

Vi står klar til at hjælpe dig. Ring til os hvis du har nogle spørgsmål.

Bestil gardinbus

Bestil selv en tid til et gratis besøg af Lundbeks gardinbus.
Udfyld formularen herunder, eller ring på 47 47 17 47.

Vi kører ud til dig – gratis!

Vi mener, at det skal være nemt at få nye gardiner. Derfor tilbyder vi også at køre ud til dig med både rådgivning og opmåling helt gratis. Det eneste, du skal betale for, er gardinerne. Det betyder altså, at du kan få gardiner, der passer til dit hjem uden bøvl.

Med i bussen har vi både forskellige typer gardiner, materialer og farveprøver. På den måde har du mulighed for at se, hvordan de forskellige dele spiller sammen med det øvrige interiør i hjemmet. Gardiner er nemlig utroligt vigtige for hele rummets udtryk, da de er definerende for, hvordan og hvor meget af lyset, der kommer ind i rummet.

Hør hvad vores kunder siger

Fantastisk service og resultat!

Allan var virkelig behagelig at have ude på opmåling og visning af diverse forskellige gardiner. Super reel og dygtig indenfor sit fag. Jeg følte mig 100% tryg ved de råd, han kom med! Vi har nu modtaget alle gardiner, som vi bestilte, nogle endda 1,5 uge før oprindelige udmelding, og de sidste er også leveret før beregnet 😊 Alt er bare i lækker kvalitet, og valgene stemmer 100% overens med vores ønsker.
De bedste anbefalinger herfra!!

– Sascha Saabye

Vi har fået den bedste service

Vi har fået den bedste service af Allan og Line fra By Lundbek. Allan var super kompetent og dygtig til at informere os om de forskellige typer gardiner. Derudover var han god til at læse vores stil og behov, hvilket resulterede i, at vi fik lige præcis de gardiner, som vi drømte om. Gardinerne blev leveret og monteret til tiden, og Line var god til at holde os informeret om processen undervejs, hvilket gjorde os rigtig trygge ved vores køb! De varmeste anbefalinger herfra 🙂

– Anne Sofie Juul Vejrum

Meget
anbefalelsesværdigt.

Nordjyder afholder sig som bekendt fra overdreven begejstring, så jeg indskrænker mig til at sige; det har været en hel igennem suveræn oplevelse at handle hos By Lundbek:-)
Alt er blevet præcist som aftalt og leveret til tiden. Samhandlen har været effektiv, præget af venlig og kompetent rådgivning, samt imødekommehed overfor mine specielle ønsker. Samtidig har jeg fået en rigtig god kvalitet til konkurrencedygtige priser. What is not to like??

– Niels Andersen

Kæmpe
anbefaling!

Vi følte os trygge og i gode hænder helt fra start, da der skulle foretages mange svære beslutninger. Vi fik den bedste rådgivning og er nu endt ud med et resultat, vi ikke havde turde drømme om. Det er blevet SÅ smukt og har ændret hele udtrykket i vores hjem.

– Trine Breinbjerg

Spar 25%

På alle gardiner

Bestil gardinbussen

Vi kommer gratis hjem til dig

Gratis besøg

Med et gratis besøg af By Lundbek gardinbussen får du grundig vejledning til dit valg af gardiner, opmåling og et godt tilbud på dine ønskede gardiner.

Høj kvalitet

Med et gratis besøg af By Lundbek gardinbussen får du grundig vejledning til dit valg af gardiner, opmåling og et godt tilbud på dine ønskede gardiner.

Erfaring

Vi har mange års erfaring inden for branchen. Det betyder, at vi er vant til kreative og smukke løsninger, der lever op til kundens ønsker.

Ofte stillede spørgsmål

Udover gratis rådgivning og opmåling, når vi besøger dig med bussen, så modtager du også et tilbud på dine ønskede gardiner. Prisen baseres både på mængde, type af gardin og hvor meget det skal rettes til for at passe til dit hjem. Selve tilbuddet får du naturligvis også helt gratis, når vi besøger dig. Sammen finder vi nemlig ud af, hvad der passer bedst til dit hjem og til dit budget.
Gardiner fremstillet efter specialmål tager tid at producere. Derfor kan vi desværre ikke have gardinerne klar allerede den dag, hvor vi er ude ved dig for at rådgive og måle op. Typisk kan vi have gardinerne klar på ca. 14 dage, hvorefter vi finder en tid, hvor vi kan komme forbi og montere dem hos dig. Ønsker du selv at montere dem, så sender vi dem naturligvis til dig hurtigst muligt, efter de er blevet fremstillet.

Vi kører i hele Jylland. Så har du brug for gardiner i Syd-, Øst-, Vest- eller Nordjylland, så triller vi med glæde bussen forbi dig. Faktisk kører vi i rundt i Jylland alle ugens syv dage, så har du kun tid i weekenden, kan vi også bestille tid der. Vi har gjort det nemt for dig at bestille tid, da du kan vælge det præcise tidspunkt her på hjemmesiden. Kom til bestillingssiden her.

Vi tror på, at det skal være nemt at bestille et besøg af gardinbussen. Derfor har vi også lavet et bestillingssystem her på hjemmesiden, hvor du kan vælge både dato og tidspunkt. På den måde kan vi kigge forbi dig, når det passer dig bedst. Bestil tid til besøg af vores By Lundbek gardinbus her.

Hvis du har travlt med at få gardiner, der passer dit hjem, så er vi helt sikkert de rigtige for dig. Vi har mange ledige tider hver dag, hvilket er ensbetydende med, at du hurtigt kan få en tid hos os. Typisk har vi tid til at komme allerede samme uge, som du har bestilt, hvis du ønsker det. På den måde kan vi hurtigt få sat processen i gang med at bestille gardinerne.

I travle perioder kan der naturligvis være længere ventetid. Se alle vores tider på vores bookingside og kontakt os gerne, hvis du skulle have spørgsmål.

Når vi har fundet de helt rigtige gardiner til dig, så sørger vi for at bestille dem hjem. Der skal betales et depositum på 60 % af det fulde beløb, hvorefter ordren sættes i gang. Den resterende del af beløbet trækkes automatisk på dit kort, når monteringen er gennemført. Grunden til, at vi benytter os af depositummet er, at gardinerne specialfremstilles efter dine ønsker, og de derfor skal passe ind i dit hjem.

Vi mener, at alle skal have mulighed for at købe gardiner til deres hjem. Derfor har du mulighed for at at få et Her&Nu Rentefri lån. Det betyder altså, at du har mulighed for at låne til gardiner helt uden udbetaling. Derudover har du også mulighed for at indfri lånet undervejs, helt uden ekstraomkostninger. På den måde kan du altså få smukke og tilpassede gardiner til dit hjem, uanset om du betaler nu eller senere.

Vi tilbyder to forskellige Her&Nu Rentefri lån i samarbejde med Ikano Bank. Du kan læse mere om de to lån her.

Prisen på din gardinløsning er afhængig af flere parametre heriblandt størrelse, model og type. Vi vil glædeligt rådgive dig i prisklasser, når vi kigger forbi i gardinbussen. Vores rådgivere har alle stor ekspertise inden for at finde den helt rigtige løsning til dig, uanset budget.

Læs mere om alle vores gardintyper

Duette Gardin

Duette gardiner

Duette eller honeycomb som gardinet kaldes hos nogle producenter…

Lamelgardiner

Lamelgardiner er et favoritvalg i mange huse og virksomheder med store vinduespartier…

Foldegardiner

Foldegardiner

Er du til de bløde former falder foldegardinet muligvis lige i din smag…

multishade gardin

Multishade

En nytænkning af rullegardinet, hvor man kan skærme for lyset uden at lukke det helt ude…